Vi bruger cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Fælles genopretningsplan i Danmark og fælles retningslinjer for godtgørelse for tab på renteswaps

Hollandske landmænd, der sidder fast i swap-gæld, er med regeringens hjælp sikret en ensartet genopretningsplan fra bankerne. Landbrug & Fødevarer opfodre til en lignende model for danske landmænd.

Danmark Radio bringer i dag fredag den 13. januar en historien om den Hollandske regering, der nu tilbyder hjælp til hollandske landmænd med gæld på grund af swap-lån. Landbrug & Fødevarer forslår lignende model i Danmark, og har derfor sendt et brev til erhvervsminister Brian Mikkelsen  - læs brevet om SWAP her - med opfordring til at se på en model for swap-lån. Martin Merrild er interviewet til P1 og er inviteret i TV Avisen i aften.

 

I kan læse mere om historien på landbrugsavisen.dk

 

I må meget gerne hjælpe med at dele budskaberne på Facebook og Twitter:

 

Twitter – her kan I like og dele opslaget - https://twitter.com/spisekammeret

 

Facebook - del og like gerne opslaget fra Martin Merrild - https://www.facebook.com/MerrildFormand

De største hollandske banker har tilsluttet sig en genopretningsplan, som vil give mulighed for kompensation til små- og mellemstore virksomheder, der har lidt tab som følge af swapaftaler. Med baggrund i den hollandske genopretningsplan har Landbrug & Fødevarer opfordret Erhvervsministeriet til at undersøge danske bankers genopretningsløsninger og til at udarbejde en fælles genopretningsplan i Danmark med mulighed for godtgørelse for tab på renteswaps.

 

Ole Henrik Larsen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk