Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Priser til fødevarebranchens bedste

Landbrug & Fødevarer hædrede fødevarebranchens bedste på Fødevaredagen. Her blev året Slagterpriser, Kantinepriser, Frugt og grøntpriser, Mejeripriser og Økologiske Køkkenroder uddelt.

På Fødevaredagen den 26. september uddelte Landbrug & Fødevarer Slagterpriserne 2017, Kantinepriserne 2017, Frugt- og Grøntpriserne 2017, Mejeripriserne 2017 samt De Økologiske Køkkenroser 2017.

Læs mere om vinderne:

Danmarks bedste slagtere er fundet
Stort kundefokus og butikker, der tænker i særlige lejligheder – fx omstilling af butikker fra frokost til aftensmad – og i udbuddet af måltidsløsninger, er to kvaliteter, der går igen hos vinderne af Slagterprisen 2017. Meny i Hellerup og Slagter Frimann i Roskilde løb med sejren.
  

Fællesskab om mad giver fornem pris
I år er der for første gang to vindere af Kantineprisen 2017. Prisen for bedste kantine på uddannelsessteder går til Kasper B. Andersen, leder kantinen på UCC Campus Nordsjælland, mens for bedste kantine for virksomheder går til Giovanni Fico, leder af kantinen hos advokatfirmaet Bech-Bruun. Fælles for begge vindere er, at der er et helt særligt fællesskab omkring maden i kantinerne.
  

Landets bedste mejeriafdelinger er fundet
Friske mejerivarer, der inspirerer og taler ind i sæsonen, er kvaliteter, der går igen hos vinderne af Mejeriprisen 2017. Meny i Hørsholm og Rema 1000 i Allerød løb med sejren.
  

Danmarks bedste frugt- og grøntafdelinger er fundet
Engageret og passioneret personale og frugt- og grøntafdelinger, der imponerer med friskhed og sprødhed. Det kendetegner vinderne af Frugt- og grøntprisen 2017. I år er det Føtex på Nørrebro i København og Lidl i Thisted, der løber med sejren.
  

Offentlige øko-køkkener skal roses
Økologien i de offentlige køkkener stormer frem, og der er igen i år mange køkkener, der fortjener at blive hædret for deres store indsats for at få mere økologi på menuen. Patientkøkkenet og kantinen på Regionshospitalet Randers, Madhuset Ørestad Skole, Vores Køkken i Skanderborg Kommune og Margueritten i Snekkersten er de fire vindere af årets Økologiske Køkkenroser.

Seneste nyt fra lf.dk