Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

320.000 svar på EU-høring

Kommissionen har modtaget 320.000 svar på høringen om fremtidens landbrugspolitik. Forude venter Kommissionens analyse af svarene. Resultaterne af analysen vil blive præsenteret på en konference 7. juli i Bruxelles.

Der har været stor interesse for EU-kommissionens høring om fremtidens landbrugspolitik, der sluttede 2. maj. Landbrug & Fødevarer håber, at mange landmænd og foreninger har fulgt vores opfodring til at svare.

Forude venter Kommissionens analyse af svarene. Ca. 10.000 af svarene kommer fra organisationer, og den resterende del er svar fra privatpersoner. Godt ca. 77 pct. af svarene fra organisationerne, er fra organisationer, der repræsenterer landbruget, og som privatpersoner er der ca. 22.000 landmænd, der har svaret.

De grønne organisationer har været meget aktive i forhold til at få privatpersoner til at svare på høringen og står for en meget stor andel af de indsendte svar. Præcis hvor mange vides endnu ikke.

Kommissionen vil præsentere resultaterne af undersøgelse på en konference den 7. juli i Bruxelles.

Du kan læse Landbrug & Fødevarers svar på høringen her:

Høringssvar fra Landbrug & Fødevarer

Bilag: Holdningspapir til L&F's høringssvar

 

 

Maria Skovager Østergaard

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk