Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Vi var med på Naturmødet

I sidste uge var der naturmøde i Hirtshals – det nye folkemøde om natur. Vi deltog i flere debatter, og kom bredt ud med vores budskaber – også på de sociale medier.

Naturmødet var i år velbesøgt – op mod 12.000 danskere lagde vejen forbi Hirtshals d. 18.-20. maj. Herunder folketingspolitikere fra alle partierne, miljø- og fødevareministeren, samt alle de relevante organisationer på natur/miljøområdet.

Derfor prioriterer L&F at være aktiv i debatterne på Naturmødet, og vi var i år til stede med en stand sammen med de lokale foreninger LandboNord, AgriNord og NF Plus. Desværre havde arrangørerne indrettet pladsen, så det var svært at finde vores stand. Det betød, at der ikke kom så mange besøgende, og det var selvfølgelig meget utilfredsstillende.

Til gengæld var vi godt eksponeret i debatter og oplæg. L&F var vært for tre debatter og deltog i 7 andre. De lokale foreninger var med i 2-3 debatter, og Seges var vært for 4 debatter/oplæg og inviteret ind i to yderligere.

For at komme bredere ud, var vi også aktive på pressefronten og på de sociale medier – med primært fokus på Twitter. Og specielt på Twitter nåede vi rigtig godt ud, og fyldte med en relativ lille indsats næsten lige så meget som Danmarks Naturfredningsforening under Naturmødet!

Så alt i alt fik vi sat aftryk på Naturmødet og oplevede ret bred accept af, at der skal være plads til landbruget, og at vi er en del af løsningen.

I kan læse vores pressemeddelelse om Naturmødet her.

Marie Juul Rohde

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk