Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

EU's landbrugsstøtte sagsbehandles nu i Sønderjylland

Fremover er det medarbejdere i Augustenborg på Als, der vil have ansvar for at behandle ansøgninger om landbrugsstøtten fra EU.

EU-teamet i Miljø, Energi og EU var tirsdag i Augustenborg for at besøge Landbrugs- og Fiskeristyrelsens nye lokaler i Sønderjylland ved Augustenborg Slot. Fremover er det medarbejdere i Augustenborg, der vil have ansvar for at behandle ansøgninger om landbrugsstøtten fra EU, og formålet med mødet var at få sat ansigt på nye samarbejdspartnere i Augustenborg og fra Landbrugs- og Fiskeristyrelsens afdeling i Tønder og få mere indsigt i styrelsens nye organisation.

Fra Landbrug & Fødevarers side blev det understreget, at vi ser udflytningen af statslige arbejdspladser som en god og rigtig beslutning, som vi bakker 100 pct. op om. Vi fik indtryk af en ny afdeling med et meget stort engagement og gå på mod, men også en afdeling, der er udfordret af at stort set alle medarbejdere er nye.

Styrelsen har i overgangsperioden det seneste års tid da også brugt en stor del af ressourcerne på rekruttering og oplæring af nye medarbejdere - men som blandt andet Steen Silberg Thomsen, vicedirektør i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, understregede, så har de nye medarbejdere af naturlige årsager ikke erfaring på området. Fra Landbrug & Fødevarers side understregede vi - udflytning eller ej - vigtigheden af, at vores medlemmer får deres EU-tilskud til tiden.

Styrelsen er endnu ikke flyttet ind i selve slottet, da en ombygning først skal gennemføres. I slutningen af 2018/ starten af 2019 ventes alle medarbejdere at være på plads i de nye lokaler.

Mette Trudsø Kruse

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk