Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Hvor skal væksten komme fra?

Landbrug & Fødevarer arrangerer 23. august en vækstkonference på Christiansborg sammen med fire andre erhvervsorganisationer. Det er gratis at deltage og du kan møde toppolitikere, som hver vil komme med deres bud på, hvordan vi sikrer vækst og velstand.

”Hvor skal væksten komme fra?” Det spørgsmål sætter fem af Danmarks største eksporterhverv på dagsordenen med en konference på Christiansborg d. 23. august. Konferencen byder på spændende debatter, hvor der blandt andet stilles skarpt på digitalisering og behovet for mere erhvervsrettet uddannelse.

Det er ikke bare centrale emner for dansk landbrug og de danske fødevarevirksomheder. Det er områder, hvor hele erhvervslivet har brug for gode rammevilkår og gode løsninger, for at vi kan fremtidssikre Danmark.

I debatterne deltager blandt andet Finansminister Kristian Jensen (V), erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen (K), gruppeformand Peter Skaarup (DF), partiformand Mette Frederiksen (S) og Karen Hækkerup. Efter indlæggene og debatterne vil der være god mulighed for at netværke og fortsætte diskussionerne.

I forbindelse med konferencen præsenteres et helt nyt magasin med alle ni partilederes bud på, hvor væksten og pengene skal komme fra fremover.
Konference er arrangeret af ’Fem styrker’, som er en alliance mellem fem erhvervsorganisationer: Landbrug & Fødevarer, HORESTA, Lægemiddelindustriforeningen, Danske Rederier og Dansk Energi.

Se hele programmet her og tilmeld dig på 5styrker.dk

Frank Øland

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk