Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Nyt møde om vandrådsarbejdet

Der holdes møde om vandrådsarbejdet 13. september hos Centrovice. På mødet vil vi dels drøfte strategien – herunder evt. behov for at komme med mindretalsudtalelser, dels se nærmere på opgave 2. Husk tilmelding.

Landbrug & Fødevarer indbyder vandrådsmedlemmer fra medlemsforeningerne, tilknyttede ålaug og L&F’s egne repræsentanter til møde om vandrådsarbejdet. Mødet finder sted den 13. september kl. 13-16.30 hos Centrovice. Der er frokost fra kl. 12.30 for tilmeldte til mødet.

På mødet vil vi dels drøfte strategien – herunder evt. behov for at komme med mindretalsudtalelser, dels se nærmere på opgave 2.

Mødet er lagt under hensyntagen til høstarbejdet, som forhåbentlig er under kontrol den 13. september. Det betyder på den anden side desværre, at nogle informationer kommer sent ift. vandrådsprocessen. Som det også var tilfældet i forbindelse med opgave 1, udarbejder SEGES en vejledning i at tackle opgave 2. Den ventes offentliggjort i næste uge.

Vi arbejder fortsat med den endelige dagsorden, men følgende hovedemner vil blive drøftet:

• Afslutningen af opgave 1 – faglig opsamling og strategi
• Præsentation af opgave 2 – formål, værktøjer, rammer mv. ved Miljøstyrelsen
• Anbefalinger til arbejdet med opgave 2 v. Flemming Gertz, SEGES

Tilmelding bedes ske til Hanne Hansen (hanh@lf.dk) senest 6. september.

Erik Jørgensen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk