Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Kom til årsmøde for økologer i Landbrug & Fødevarer

Torsdag den 26. oktober 2017 holder Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer årsmøde i Fødevarepark Skjern Enge. Det sker under overskriften ”Videre med økologien”.

Kom og hør, hvad Økologisektionen arbejder med, når der torsdag den 26. oktober 2017 er årsmøde i Fødevarepark Skjern Enge.

På programmet er beretning og debat, valg til bestyrelsen samt faglige oplæg og debatter, spændende foredrag og bedriftsbesøg. Du kan se programmet her.

Økologisektionen vil rigtig gerne høre medlemmernes mening om, hvad der er vigtigt, når det gælder økologiens videre udvikling, samt have input til alle de andre spændende emner, som sektionsbestyrelsen arbejder med.

På mødet er der valg til Økologisektionens bestyrelse. Her kan alle økologer, der er medlem af en af Landbrug & Fødevarers medlemsforeninger kan være med til at bestemme, hvem der skal sidde i bestyrelsen og lægge kursen for Landbrug & Fødevarers økologipolitik. Ligesom alle økologiske medlemmer kan stille op til bestyrelsen.

Det bliver en dag med et tæt pakket program med økologipolitik, faglige oplæg om bl.a. flere danske proteiner, økologien plads i den cirkulær bioøkonomi, og den kendte filmkøbmand Peter Aalbæk Jensen kommer og giver økologien et kærligt skub. Dagen slutter på St. Gaasdal, et stort økologisk landbrug med planteavl, malkekvæg, kødkvæg, grise og høns.

Læs mere om dagens program her.

Alle er velkomne!

Hanne Børsch

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk