Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Ministeriet har svaret L&F om vandråd

Miljø- og fødevareministeriet har nu svaret på en række opfølgende spørgsmål fra Landbrug & Fødevarer om vandråd.

Landbrug & Fødevarer har – som opfølgning på vandrådsmødet den 13. september i Vissenbjerg – stillet en række spørgsmål til Miljø- og fødevareministeriet. Der er både tale om spørgsmål af både forvaltningsretslig, tolkningsmæssig og teknisk karakter. De i alt 12 spørgsmål er nu blevet besvaret.

Ministeriets notat med svarene kan læses her.

Her er link til bilag til spørgsmål 10.

L&F planlægger at afholde seminar i løbet af november, med videndeling og sidste input til udtalelser. Det er endnu ikke fastlagt, om det er relevant for alle repræsentanter i vandrådene, eller om det med fordel kan målrettes konsulenter og andre, som arbejder mere fagligt/teknisk med opgaven.

Erik Jørgensen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk