Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

L&F's kommunalvalg-kampagne

I dag starter Landbrug & Fødevarers kampagne i forbindelse med kommunalvalget. Kampagnen løber frem mod valget den 21. november.

Landbrug & Fødevarers kører en kampagne i forbindelse med kommunalvalget, som løber frem mod 21. november. Kampagnen vil køre på de sociale medier, i pressen, til vælgermøder flere steder i landet og på gader og stræder, hvor jer i foreningerne skaber synlighed om vores erhverv.

Kampagnen har til formål at vise, hvor stor betydning fødevareklyngen har i hele landet, så politikerne husker vores erhverv både i valgkampen, og når det sidste kryds er sat. Vi vil vise, at vi binder lokalsamfundene sammen med arbejdspladser, og at vi er stolte af det arbejde, vores medlemmer leverer hver eneste dag.

Valgflæsk og vælgermøder
Til foreningernes vælgermøder bliver der flere steder lagt poser med flæskesvær med L&F-logo på og med teksten ”Vi binder land og by sammen med 186.000 arbejdspladser”.

I pressen skrives der debatindlæg, og der sendes idéer til gode lokale historier, som understreger fødevareklyngens betydning i lokalsamfundene. Vi er samtidig også i dialog med de nationale medier, hvor vi kæmper med de øvrige interesseorganisationer om opmærksomheden.

Sociale medier
På de sociale medier kører vi en kampagne, som viser hvor mange arbejdspladser fødevareklyngen sikrer i udvalgte kommuner. Kampagnen kører på vores mange forskellige kanaler, og I er meget velkomne til at dele indholdet ude lokalt. Hold især øje med Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild og Karen Hækkerup på Facebook.

Hvis I er interesserede i at dele vores videoer i jeres kommune, kan I skrive til lwch@lf.dk og få tilsendt en video med udgangspunkt i jeres lokale beskæftigelsestal.

I kan se et eksempel på, hvordan en video/grafik ser ud på Martin Merrilds Facebookside.

Lea Stentoft

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk