Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Kom til konference om bæredygtighed

Konferencen Sustain bliver afholdt 6. december. Konferencen er et mødested, hvor forskere og industri kan dele viden, inspiration og netværk for at skabe ny teknologi og nye løsninger til et bæredygtigt samfund.

Onsdag den 6. december 2017 afholdes den årlige Sustain konference på DTU’s campus i Lyngby. Sustain samler industri og forskere om bæredygtige teknologier på tværs af fagligheder. Konferencen er et mødested, hvor forskere og industri kan dele viden, inspiration og netværk for at skabe ny teknologi og nye løsninger til et bæredygtigt samfund i fremtiden.

Åbningstalen holdes af formanden for regeringens ekspertpanel for cirkulær økonomi, Flemming Besenbacher, og der er sessioner med oplæg fra professorer og industrien blandt andet om bioøkonomi med direktør for KMC Nicolai Hansen. 

På konferencen kan du få indblik i nye teknologier og metoder indenfor bioøkonomi, biorafinering, fødevarer, energi og en lang række andre teknologiområder. Der vil være rig mulighed for få nye ideer og samarbejder gennem ideation sessions og poster sessions, hvor både virksomheder og forskere bidrager. 

Landbrug og Fødevarer er partner på konferencen, og medlemmerne kan komme med til reduceret pris. Læs mere og tilmeld dig på www.sustain.dtu.dk. 

Belinda Stummann

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk