Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Åbent Landbrug – nu med juletræer

89 medlemmer er i år repræsenteret på aabentlandbrug.dk med juletræssalg. De mange juletræsproducenter er fundet i samarbejde med foreningernes kontaktpersoner i Åbent Landbrug-regi. Et af formålene med at bruge Åbent Landbrug-platformen til juletræssalg er at udvide dialogen med danskerne udover Åbent Landbrug den 3. søndag i september.

30 landbo- og familielandbrugsforeninger står bag de 89 medlemmer, som er repræsenteret på aabentlandbrug.dk med juletræssalg.
De mange juletræsproducenter er fundet i samarbejde med foreningskontaktpersonerne i Åbent Landbrug-regi.

I forhold til sidste år har vi fået en del flere juletræsværter med på "juletræskortet". Og siden er "julet op" her i december.

Et af formålene er at udvide dialogen med danskerne udover Åbent Landbrug den 3. søndag i september. Vi tror på, at vi ved at holde dialogen i gang hele året, kan styrke den positive dialog om erhvervet og komme i kontakt med endnu flere danskere. Både i den direkte kontakt, når træet skal findes og via de sociale medier.

Samtidig har vi i forhold til sidste år skruet op for facebookannonceringen for at hjælpe medlemmerne med salget. Vi laver nationale posts og annoncerer i år også direkte for den enkelte juletræssælger i dennes lokalområde. Samtidig er vi på vej med en lille pakke med konkrete ideer til, hvordan man selv kan booste salget via facebook. Vi har mødt en meget positiv respons fra de mange medlemmer vi har været i direkte kontakt med i forbindelse med oprettelse af deres profil på aabentlandbrug.dk.

Også diverse medier, både tv, radio og regionalaviser har taget historien med juletræskortet op og bidraget til dialogen.

Mandag den 11. december startede årets sidste store omdømmekampagne omkring den milliardstore danske eksport af juletræer og pyntegrønt.
Annonceringen foregår i de store landsdækkende dagblade, Landbrugsavisen, Effektivt Landbrug, samt udendørs i de større byer landet over. Også her linkes til juletræskortet med de 89 juletræsværter på aabentlandbrug.dk

Læs mere om hele kampagnen og eksporten på lf.dk under nyheder:

Er du en selvhenter.

Verden rundt hænger de kuglerne på et dansk træ.

Vil du vide mere kontakt Projektleder for Åbent Landbrug Jan Morre jmc@lf.dk 24883919

Jan Morre Christensen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk