Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Grundbetaling udbetalt i 93 pct. af sagerne

Landbrugsstyrelsen har udbetalt grundbetaling i 93 pct. af sagerne. Dermed har styrelsen nået målet om at udbetale 90 pct. inden 15. december. Målet er, at 97 pct. skal være udbetalt inden udgangen af januar.

L&F er glade for at udbetalingsmålet er nået, men meget utilfreds med, at genberegningssager stadig hænger i systemet.

Med udbetaling i 93 pct. af sagerne om grundbetaling har Landbrugsstyrelsen nået målet om at udbetale 90 pct. inden 15. december. Målet er, at 97 pct. skal være udbetalt inden udgangen af januar.

Det er rigtig fint, at de er nået over målet. Det er vi positive overfor. Landbrug & Fødevarer mener dog, det er vigtigt at få udbetalt det resterende til landmændene så hurtigt som muligt, da det er en stor post, som mange går og venter på, og som har stor betydning for likviditeten.

Derfor er det meget bekymrende, at Landbrugsstyrelsen samtidig har meldt ud, at 750 sager fortsat er åbne, da betalingsrettighederne er under genberegning som følge af en fejl i registreringen af rettighederne i Landbrugsstyrelsens database.

Landbrug & Fødevarer mener, det er meget vigtigt, at disse sager bliver afsluttet, så støtten kan blive udbetalt hurtigst muligt i disse sager. Landbrug & Fødevarer har gennem længere tid pointeret vigtigheden af at få afsluttet disse sager hurtigst muligt overfor Landbrugsstyrelsen.

Maria Skovager Østergaard

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk