Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Analyser

02. jan 2018
Efterspørgslen efter fjerkrækød med hovedvægt på kylling trækker væksten i verdens kødforbrug. I mere end et årti har fjerkræproduktionen stået for næsten halvdelen af verdens vækst indenfor kødproduktion. Udviklingen betyder, at fra 2017 produceres der mere fjerkrækød end grisekød i verden.

05. dec 2017
Den danske fjerkræsektor1 sikrer 3.255 danske arbejdspladser. På bedrifterne er 656 personer beskæftiget, mens yderligere godt 1.000 personer er beskæftiget på slagterierne. De resterende arbejdspladser er skabt i afledte jobs, som følge af sektorens produktion.

27. nov 2017
Kina og USA forventes at øge deres forbrug af fjerkræ mest frem mod 2026. I Israel spises 57 kg fjerkræ pr. indbygger, hvilket gør israelerne til dem, som spiser mest fjerkræ i verden. - Vietnam og Ukraine forventes at øge deres forbrug pr. indbygger mest frem mod 2026.

21. nov 2017
Fjerkræeksporten er vokset med 55 mio. kr. (2,9 pct.) i årets første otte måneder ift. samme periode sidste år – Eksporten til Afrika er steget med over 48 pct. og står dermed for over halvdelen af den samlede stigning i eksporten – Eksporten af fjerkræ til Holland er steget med 37 pct. ift. 2016 (jan-aug.